Moldaviet, de groene tektiet uit Tsjechië

0
Moldaviet te koop. De groene tektiet uit Tsjechië. Zeldzame steen met hoge vibratie die aardse en kosmische energieën samenvoegt. Legaal gevonden zonder dat er schade aan de natuur is aangebracht.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Kijk voor ons complete aanbod van kleine moldaviet stukjes op onze andere website: https://www.debarnsteenspecialist.nl/nl/meteorieten/moldaviet/moldaviet-klein/

Edelsteen gevormd door een meteorietinslag

Moldaviet is ongeveer 14,2 miljoen jaar geleden ontstaan door een meteorietinslag. Door de inslag komt enorme hitte vrij wat aards gesteente en zand omsmelt in glas. Dit glas, dat een mix is van de meteoriet en aards materiaal, wordt door de kracht van de inslag over een enorme afstand verspreid. Deze 'glazen druppels' worden ook wel tektieten genoemd. Moldaviet is de enige tektiet op de wereld met een mooie groene kleur en maakt deze uniek in zijn soort! Moldaviet wordt dan ook terecht gezien als een edelsteen. Deze stukken zijn gevonden in: Chlum nad Malsi, Bohemen, Tsjechië.

Legaal gedolven

Deze stukken zijn op legale wijze gewonnen en verkocht. Hierbij is geen schade aan de natuur aangebracht! Lees ook

Hoger bewustzijn

Moldaviet wordt ook vaak voor meditatie doeleinden gebruikt, door de fusie van buitenaarde en aardse energieën heeft de steen een hoge vibratie. De moldaviet stimuleert andere kristallen en het hogere bewustzijn in ons zelf. De moldaviet is enorm populair om in contact te komen met de hogere spiritualiteit.

Unieke steen

Moldaviet is uniek en komt maar op 1 plek in de wereld voor. De gevonden volumes nemen snel af en de prijzen stijgen in hoog tempo. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »