Moldaviet hangers - Sculpted by Nature

0
Moldaviet hangers, handgemaakt in Tsjechië. Groene tektiet en zeldzame steen met hoge vibratie die aardse en kosmische energieën samenvoegt. Legaal gevonden zonder dat er schade aan de natuur is aangebracht.
Lees meer
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Kijk voor het complete aanbod aan moldaviet hangers op onze andere website: https://www.debarnsteenspecialist.nl/nl/meteorieten/moldaviet/moldaviet-hangers/

Vormgegeven door de natuur

Moldaviet is ongeveer 14,2 miljoen jaar geleden ontstaan door een meteorietinslag.Door de inslag komt enorme hitte vrij wat aards gesteente en zand omsmelt in glas. Dit glas, dat een mix is van de meteoriet en aards materiaal, wordt door de kracht van de inslag over een enorme afstand verspreid. Deze 'glazen druppels' worden ook wel tektieten genoemd. Moldaviet is de enige tektiet op de wereld met een mooie groene kleur en maakt deze uniek in zijn soort! Deze stukken zijn gevonden in: Chlum nad Malsi, Bohemen, Tsjechië en zijn in Praag tot prachtige unieke sieraden verwerkt.

Groene edelsteen op legale wijze gevonden

Deze stukken zijn op legale wijze gewonnen en verkocht. Hierbij is geen schade aan de natuur aangebracht! Lees ook:

Moldaviet en meditatie

Moldaviet wordt ook vaak voor meditatie doeleinden gebruikt, door de fusie van buitenaarde en aardse energieën heeft de steen een hoge vibratie. De moldaviet stimuleert andere kristallen en het hogere bewustzijn in ons zelf. De moldaviet is enorm populair om in contact te komen met de hogere spiritualiteit.

Uniek in zijn soort

Moldaviet is uniek en komt maar op 1 plek in de wereld voor. De gevonden volumes nemen snel af en de prijzen stijgen in hoog tempo.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »